Ο καλός γιατρός θεραπεύει τη νόσο, ο άριστος γιατρός θεραπεύει τον ασθενή.

William Osler, 1949-1919, Καναδός γιατρός και διανοούμενος

Ιατρικά Νέα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

 

Ένα καινοτόμο φάρμακο που ανέπτυξαν ερευνητές του Αντικαρκινικού Ινστιτούτου

«Κέδροι του Σινά» στις ΗΠΑ μπορεί να εμποδίσει τον συχνότερο τύπο καρκίνο του παγκρέατος να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί στο σώμα.

 

ΠΡΟΛΗΨΗ

 

Σύμφωνα με πρόσφατα δημογραφικά στοιχεία, ο καρκίνος του πνεύμονα, του παχέος εντέρου και του μαστού είναι οι συχνότεροι στη χώρα μας και μάλιστα με αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια.
Παρότι η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας οδήγησε σε ελάττωση της θνητότητας κατά 30% την τελευταία δεκαετία, o καρκίνος εξακολουθεί να επιφέρει υψηλό άμεσο και έμμεσο οικονομικό και κοινωνικό κόστος. Έτσι, η πρόληψή του είναι πλέον αναγκαία και επιτακτική.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Ρομποτική Χειρουργική εξασφαλίζει γρήγορη ανάρρωση με μηδαμινό μετεγχειρητικό πόνο.

Το DaVinci Xi εξασφαλίζει τη μικρότερη δυνατή τομή για τον ασθενή με επιπρόσθετα οφέλη την ελαχιστοποίηση του μετεγχειρητικού πόνου και των επιπλοκών, τη σημαντική μείωση του χρόνου νοσηλείας διασφαλίζοντας πιο γρήγορη ανάρρωση και ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο Ιατρός

Ο Ιατρός Σπύρος Παγκράτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδικότητα στη Γενική Χειρουργική.

Η μετεκπαίδευση του έγινε στην Αμερική όπου και του δόθηκε η δυνατότητα να εργαστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα ιατρικά ιδρύματα στον κόσμο και να συνεργαστεί με ορισμένους από τους πλέον αναγνωρισμένους επιστήμονες παγκοσμίως.

Η σπουδαιότητα του ερευνητικού του έργου, του έδωσε την δυνατότητα να διακριθεί σε έναν από τους κορυφαίους επιστήμονες της εποχής μας.

Presentation at the American College
At the American College of Surgeons
Hepato-pancreato-biliary Fellowship
Award at Residency Graduation Ceremo
Residency Graduation Ceremony 2016
Poster presentation at SAGES Meeting
Poster presentation at American Coll
Poster presentation at AHPBA Meeting
Residency Graduation Ceremony 2016
 

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 121

Τ.Κ 11521

pagkratis.surgery@gmail.com​​

Τηλ. 210 6432208

Κιν. 6945 260342

© 2018 by Fashion Marketers | All Rights Reserved